Heel wat mensen bewegen te weinig, en niet alle jongeren worden aangemoedigd om deel te nemen aan sportieve initiatieven. Speciaal voor hen organiseren gemeente en OCMW Heist-op-den-Berg het project ‘Sportshaker’.

Ben je tussen 14 en 22 jaar en wil je graag kennismaken met verschillende sporten in Heist-op-den-Berg? Schrijf je dan in voor de Sportshaker!

Van januari tot juni heb je elke week de kans om een sport te leren kennen. Meestal ga je in groep en onder begeleiding van een sportcoach naar een bestaande sportclub en krijg je daar een kennismakingstraining. De bedoeling is dat je telkens enkele weken na elkaar eenzelfde sportclub bezoekt.

In de loop van de zomervakantie kan je ook nog meedoen met enkele Sportshaker-dagen.

Tijdens de schoolvakanties is er geen Sportshaker, maar ben je 16 jaar of ouder, dan kan je als speelkoffer-animator sport en spel begeleiden bij kinderen tussen 4 en 14 jaar.

Doe je graag mee? Schrijf je dan zeker in voor 31 december 2013 (dit is verplicht).

Ben je nog niet zeker of je wel wilt meedoen? Kom dan naar de Sportshaker kick-off op maandag 6 januari 2014 om 19 uur in De Sporthal, Lostraat 48 A in Heist-op-den-Berg.

Heb je vragen of schrijf je al graag in? Neem dan contact op met Tinne Persoons, gezondheidswerker, of Iris Bellens, diversiteitsconsulent, op 015 24 93 50 of via sportshaker@heist-op-den-berg.be.